UF MÄSSA

Idag har vi vart på UF mässa med Fortuna. Gick helt okej, men höjdpunkten på dagen var ju självklart att vi kom på tredje plats för bästa produktidé. Det är vi väldigt glada över. Vi vill också tacka alla ni som var där och kollade, jättetrevligt och hoppas vi ses på nästa mässa 6-7 april.
/ Fortuna UF

Kommentarer
Postat av: Julia

hur länge kommer ni sälja smyckena? fick hem dubbelringen idag och den e heeelt makalöst snygg! och är därför kanske sugen på en till ring!

Kram

2011-02-07 @ 15:44:00
Postat av: Kläry

hej tjejer! vi är ett gäng brudar som går tvåan nu och föbereder UF till nästa år och funderar just på det här med att designa smycken. hur har det gått för er med tillverkningen? var det lätt för er att hitta någon som har varit lämplig just för er? och hur mycket har det kostat er? skulle va superkul med ett svar!

2011-02-07 @ 17:32:16
URL: http://klaralinneas.blogg.se/
Postat av: Svar till Julia från Fortuna UF.

Vad roligt att du tyckte om ringen! Det gör det bara ännu roligare att ha företaget!



Som planerat just nu kommer vi sälja smyckena till början av sommaren, sedan vet vi inte vad som händer när vi går ur gymnasiet. Det kommer självklart finnas information vid senare tillfälle om det.



Maila oss om du är intresserad av att beställa fler! :)



MVH Lovisa!

2011-02-07 @ 22:49:42
URL: http://fortunauf.blogg.se/
Postat av: Svar till Kläry från Fortuna UF.

Halloj!



Det tycker jag verkligen att ni ska göra! :) Det har varit jätte kul och det blir mer roligt när man får så bra respons för det man gör!



Tillverkningen har gått bra då vi haft en kontakt som har smyckestillverkning av silver som hobby! Så vi hade tur!



Eftersom vi säljer äkta silver och att vår tillverkare självklart ska ha lön för sitt arbete, fick vi lägga ut en hel del själva med hjälp av riskkapital i början. Var beredda att kunna lägga ut en slant till och börja med, men förhoppningsvis kommer ni få tillbaka allt när försäljningen börjat komma igång!



Lycka till! :)



MVH Lovisa!

2011-02-07 @ 22:56:17
URL: http://fortunauf.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0